Je website is veel meer dan slechts een online visitekaartje van je bedrijf!

Wil jij een proffesionele website die niet alleen je merk weerspiegelt maar ook  je doelgroep aanspreekt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Annemie's Online Marketing Specialist

Ben jij op zoek naar een nieuwe op maat gemaakte WordPress website?

Het lijkt misschien eenvoudig om snel een website te maken, maar vaak komt er veel meer bij kijken dan je denkt. Een website is aanzienlijk anders dan gewoon wat tekst in een Word-bestand, en het gaat verder dan alleen een mooi plaatje.

Je website is een integraal onderdeel van je marketingstrategie. Naast dat het je bedrijf vertegenwoordigt, moet het ook vindbaar zijn in zoekmachines zoals Google en de juiste klanten aantrekken.

Bij het bouwen van een website gaan we terug naar de basis. We beginnen met vragen zoals: Wat is het doel van jouw bedrijf? Wie wil je met jouw bedrijf bereiken? Wat wil je (potentiële) klanten bieden? Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich van de concurrentie?

Daarna gaan we aan de slag met vormgeving, inhoud en tekst. Ik hanteer een strategische en gestructureerde aanpak om te zorgen voor een aantrekkelijk ontwerp.

Jij wilt toch ook een website die wordt gevonden in Google en de juiste klanten aanspreekt?

Website | Annemie's Online Marketing

Aantrekkelijk design

Een gestructureerde en overzichtelijke website die niet alleen bij je merk past, maar ook zich onderscheidt van de concurrentie.

Grijpende teksten

Indien gewenst help ik je met de inhoud van je website. Wat is handig om wel of juist niet te vermelden? Welke 'tone of voice' past bij je onderneming en in welke volgorde moet alles staan?

Nieuwe klanten

Ik voorzie je website van de juiste funnels, zodat bezoekers niet alleen bezoeker zijn, maar ook contact met je opnemen of zelfs klant worden.

Waarom zou je Annemie's Online Marketing kiezen voor het maken van jouw website?

✔ Ruime ervaring

Met meer dan 10 jaar ervaring in het beheren van websites in diverse branches en op diverse CMS systemen, weet ik inmiddels precies wat de beste aanpak is. Daarnaast heb ik inmiddels zo'n 7 jaar ervaring in het bouwen van WordPress websites.

✔ Eén vertrouwd gezicht

Bij Annemie's Online Marketing werk je samen met één vertrouwd gezicht. Je hoeft niet telkens opnieuw uit te leggen welke richting je op wilt. Bovendien kan ik de technische aspecten van de website begrijpelijk uitleggen.

✔ Creativiteit met een vleugje extra

Ik ben dol op creativiteit en zorg altijd voor een originele touch. Ik maak je website visueel aantrekkelijk en overzichtelijk.

✔ Ondersteuning en samenwerking

Na de oplevering van de website sta ik voor je klaar om te ondersteunen bij beheer, monitoring en updates. Als je wilt, kun je ook een WordPress-training krijgen om zelf handiger te worden in het aanbrengen van wijzigingen.

✔ Kracht van structuur en consistentie

Van je website tot je nieuwsbrief, van je sociale media tot je bedrijfsblog - consistentie in toon en stijl is essentieel. Ik zorg ervoor dat elke vorm van communicatie naadloos aansluit bij je merkidentiteit.

Hoe pakken we dit aan?

Icoon_1

Kennismaking

In het kennismakingsgesprek, dat zowel live als via Teams kan, kun jij aangeven wat jouw wensen en eisen zijn en geef ik aan of en hoe ik je daarbij kan helpen.

Icoon_2

Offerte

Als er van beide kanten een klik is, stel ik graag een op maat gemaakte offerte voor je op.

Icoon_3

Aan de slag!

Zodra je akkoord gaat met mijn aanbod, gaan we gestructureerd en strategisch aan de slag!

Ben jij klaar om een online aanwezigheid te creëren die indruk maakt? 

Het bouwen en onderhouden van een website verg kennis en tijd. Geef het uit handen aan een specialist.

Zo kun jij je concentreren op jouw kernactiviteiten. Dat is precies wat ik ook doe!

Vrijblijvend kennismaken Annemie Schoofs