Mailings, nieuwsbrieven en geautomatiseerde e-mails

Ben je het zat om urenlang te worstelen met het opstellen en ontwerpen van mailings? Wil je moeiteloos professionele en pakkende e-mails versturen zonder gedoe? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Annemie's Online Marketing Specialist

Een mailing die gelezen wordt!

Mailings, we krijgen ze tegenwoordig in overvloed: zowel nieuwsbrieven als automatische, (deels gepersonaliseerd) mailings. Toch is het een waardevol marketingkanaal om jouw (potentiële) klanten te bereiken, maar zorg er dan ook voor dat ze gelezen worden.

De kunst is om niet zomaar een mailing te sturen, maar een mailing die toegevoegde waarde biedt aan jouw potentiële klanten. Stuur niet lukraak een mailing om iets te versturen, want dan is de kans groot dat deze direct wordt verwijderd. Denk goed na over het onderwerp, de lay-out, de toegevoegde waarde en de call to action van je nieuwsbrief, zodat de inspanning die je erin steekt ook rendement oplevert!

Nieuwsbrief | Annemie's Online Marketing

Visueel aantrekkelijk

Ik help je met het ontwerp van je mailing, zodat deze opvalt en past bij de huisstijl van jouw bedrijf.

Pakkende teksten

Ik ondersteun je bij de inhoud van je mailings. Natuurlijk heb ik hiervoor wat richtlijnen nodig, maar samen komen we er zeker uit.

Consistentie

Ik zorg ervoor dat het gebruik van kleur, afbeeldingen en taal in jouw mailings consistent is aan je andere uitingen.

Waarom zou je je mailings door Annemie's Online Marketing laten verzorgen?

✔ Eén vertrouwd gezicht

Bij Annemie's Online Marketing werk je samen met één vertrouwd gezicht. Je hoeft niet telkens opnieuw uit te leggen welke richting je op wilt. Bovendien kan ik je alles op een begrijpelijke manier uitleggen over wat er met je mailings gebeurt.

✔ Creativiteit met een vleugje extra

Ik ben dol op creativiteit en zorg voor een originele touch. Ik maak je mailings visueel aantrekkelijk en inhoudelijk boeiend.

✔ Tijdbesparend

Schrijf jij je mailings altijd even snel tussendoor, maar kost dit eigenlijk meer tijd omdat je weinig kennis hebt van mailingprogramma's, moeite hebt met tekstschrijven en ook nog eens passende en mooi vormgegeven afbeeldingen nodig hebt? Laat mij die last van je schouders nemen, zodat jij je kunt richten op datgene dat je het liefste doet.

✔ Kracht van structuur en consistentie

Van je website tot je nieuwsbrief, van je sociale media tot je bedrijfsblog - consistentie in toon en stijl is essentieel. Ik zorg ervoor dat elke vorm van communicatie naadloos aansluit bij je merkidentiteit.

✔ Meetbare resultaten

Woorden zijn krachtig, maar ze worden nog krachtiger als ze resultaten opleveren. Ik houd je mailings nauwlettend in de gaten en zorg ervoor dat je niet alleen ziet wat er gebeurt, maar ook begrijpt waarom het gebeurt en wat we kunnen doen om resultaten te behalen.

Hoe pakken we dit aan?

Icoon_1

Kennismaking

In het kennismakingsgesprek, dat zowel live als via Teams kan, kun jij aangeven wat jouw wensen en eisen zijn en geef ik aan of en hoe ik je daarbij kan helpen.

Icoon_2

Offerte

Als er van beide kanten een klik is, stel ik graag een op maat gemaakte offerte voor je op.

Icoon_3

Aan de slag!

Zodra je akkoord gaat met mijn aanbod, gaan we gestructureerd en strategisch aan de slag!

Ben jij klaar om jouw bedrijfscommunicatie naar een hoger niveau te tillen? 

Het opstellen van goede mailings kost kennis en tijd. Geef het uit handen aan een specialist.

Dan kun jij je concentreren op jouw core business. Dat doe ik ook!

Vrijblijvend kennismaken Annemie Schoofs