Grafische ontwerpen

Een logo of complete huisstijl nodig? Of juist een brochure of flyer die past bij jouw huidige huisstijl? Wil jij een kloppend totaalplaatje voor jouw bedrijf? Ik maak visuele creaties die jouw merk tot leven brengen!

Annemie's Online Marketing Specialist

Een goede grafische vormgeving brengt jouw bedrijfsidentiteit tot leven!

Welke kleur, welk lettertype en welke vormen passen bij jouw bedrijf? Er zijn zoveel mogelijkheden! Wat vind jij zelf eigenlijk mooi? En welke vormgeving past bij jouw klanten?

Hierin kan ik, als grafisch vormgever, jou adviseren. Daarnaast zet ik jouw ideeën en concepten om naar een professionele grafische vormgeving.

Bij mij ben je aan het juiste adres voor de ontwikkeling van diverse online en offline marketing en communicatie uitingen en hun vormgeving. Denk hierbij aan logo, huisstijl, flyers, brochures, promotie items, iconen, illustraties, whitepapers.

Wil je toch liever zelf aan de slag, maar heb wat hulp nodig in de opstart? Ook dan help ik je graag. Ik kan bijvoorbeeld templates voor je maken in een Adobe-programma's of in Canva.

Zo wordt jouw bedrijf steeds op een professionele manier gepresenteerd en behoud je de vrijheid om het zo vaak aan te passen als je wilt.

Wat is branding? | Annemie's Online Marketing

Professioneel en aantrekkelijk ontwerp

Een professioneel en aantrekkelijk ontwerp dat past bij jouw bedrijf en jouw missie.

Consistentie in merkidentiteit

Versterk je merkidentiteit door al je marketingmaterialen, van visitekaartjes tot sociale media-afbeeldingen te voorzien van dezelfde visuele stijl.

Bespaar zowel tijd als frustratie

Stop met die tijdrovende doe-het-zelf pogingen en geef het uit handen. Dat bespaart je een hoop tijd en frustratie.

Waarom jouw uitingen grafische laten vormgeven door Annemie's Online Marketing?

✔ Ruime ervaring

Al ruim 10 jaar heb ik ervaring met het vormgeven van drukwerk en digitale bestanden zoals brochures, flyers, prijslijsten, advertenties, visitekaartjes, stationary enzovoort.

✔ Eén vertrouwd gezicht

Bij Annemie's Online Marketing werk je samen met één vertrouwd gezicht. Je hoeft niet telkens opnieuw uit te leggen welke richting je wilt inslaan. 

✔ Drukwerk dat indruk maakt

Of het nu gaat om een visitekaartje, een brochure of een poster - elk stuk drukwerk heeft de kracht om een verhaal te vertellen. Ik geef jouw ideeën een originele touch en zet ze om in tastbare werken die aanspreken.

✔ Kracht van structuur en consistentie

Van je website tot je nieuwsbrief, van je sociale media tot je bedrijfsblog - consistentie in toon en stijl is essentieel. Ik zorg ervoor dat elke vorm van communicatie naadloos aansluit bij je merkidentiteit.

✔ Templates zowel in Adobe als Canva

Bespaar tijd en behoud consistentie met op maat gemaakte templates. Of het nu gaat om sociale media, presentaties, flyers of advertenties, ik zorg ervoor dat jouw merk professioneel overkomt. Ik ben bekend in zowel de programma's van Adobe als in Canva. Ik kan dus templates leveren in het formaat dat jij nodig hebt.

✔ Jouw visie, mijn creatie

Jouw partner in creativiteit. Ik luister naar jouw visie en vertaal dit naar een professioneel en pakkend ontwerp dat past bij jouw verhaal.

Hoe pakken we dit aan?

Icoon_1

Kennismaking

In het kennismakingsgesprek, dat zowel live als via Teams kan, kun jij aangeven wat jouw wensen en eisen zijn en geef ik aan of en hoe ik je daarbij kan helpen.

Icoon_2

Offerte

Als er van beide kanten een klik is, stel ik graag een op maat gemaakte offerte voor je op.

Icoon_3

Aan de slag!

Zodra je akkoord gaat met mijn aanbod, gaan we gestructureerd en strategisch aan de slag!

Wil jij ook een professioneel vormgegeven logo, huisstijl of een document dat daarbij past?

Laat jouw uitingen opmaken door een grafisch vormgever. Zo kun jij je concentreren op jouw core business. Dat doe ik ook!

Vrijblijvend kennismaken Annemie Schoofs