Wat-is-online-marketing-annemies-online-marketing

Wat is online marketing?

Regelmatig krijg ik de vraag wat is online marketing en wat doe jij dan precies? Graag leg ik het even voor je uit.

Online marketing wordt ook wel e-marketing, internetmarketing, webmarketing  of digitale marketing genoemd. Het zijn verzamelnamen voor alle marketingactiviteiten die online, op het internet, plaatsvinden.

Marketingactiviteiten kunnen plaatsvinden in zoekmachines zowel organisch (SEO) als betaald (SEA), op social media, via mailings of in advertenties (banners) op diverse websites.

Vaak staat bij online marketing je website centraal. Alle kanalen verwijzen naar je website om uiteindelijk meer bezoekers te ontvangen.

Online marketing is erg breed. Met Annemie’s Online Marketing richt ik me met name op het opzetten en inrichten en structureren van branding en huisstijl, websites, mailings. Ik denk graag met je mee over structuur, vormgeving en tekst.  

Laat een reactie achter